點新聞
每日點新聞 點解香港事
標籤

回港過年 林峯開心生活復常

林峯祝大家兔氣揚眉。

踏入兔年,林峯恭祝大家兔氣揚眉、錢兔似錦、兔年行大運。他近日分享新年願望:「好開心大家生活開始慢慢重回正軌,希望新一年大家身體健康,各行各業都大展鴻圖、生意興隆!」

林峯過去一年拍攝了電影《九龍城寨·圍城》及多個電視節目:「喺《九龍城寨·圍城》裏面飾演嘅角色對我嚟講係一個好大嘅嘗試,有好多場打戲搞到周身傷晒,但製作團隊非常專業,辛苦啲都係值得嘅,非常期待電影上映。」

忙了一整年林峯,終於可以在農曆假期休息一下,多陪父母和老婆跟女兒,當然亦會大派利是:「最緊要大家開心!」阿峯表示很喜歡新年,因為一年到晚都忙於工作,到了農曆年終於有機會跟親戚朋友見面,所以非常珍惜這個假期。至於今年的工作大計,阿峯表示:「好快就會開新電視劇,另外都已經揀緊新歌,希望到時大家會鍾意。」

(點新聞特約記者陳惠芳報道)

稿件由上傳 · 文責自負 · 不代表本網立場
評論
相關新聞
相關度
相關度
從新到舊
從舊到新
搜全文 
全文
標題
關鍵字
goTop