點新聞
每日點新聞 點解香港事
標籤

攬炒袁嘉蔚刑滿轉還柙繼續坐

攬炒派的南區前區議員袁嘉蔚,因出席去年6月4日維園非法集會,被判囚4個月。話說佢喺日前已完成刑期。不過,因另一官司在身,仲未可以出獄,只係轉回還柙身份,繼續就非法「初選」案被羈柙於羅湖懲教所。

袁嘉蔚嘅社交網站小編昨日更新,話嘉蔚已恢復還押身份,有親友已即時前往探望,並引述袁話雖然未能出來與大家相見,但可以有更多探訪機會,同更多的零食,都非常開心咁話喎。

《點新聞無懼打壓 繼續發聲》

歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:

www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞

YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞

Instagram: instagram.com/dotdotnews

評論
相關新聞
相關度
相關度
從新到舊
從舊到新
搜全文 
全文
標題
關鍵字
goTop