星期六 , 4 月 4 2020
首頁 / 港聞 / 買衆志口罩被亂扣錢 網友高呼: 咪當供奉河童囉

買衆志口罩被亂扣錢 網友高呼: 咪當供奉河童囉

泛暴政客利用「口罩慌」去「套利」,第一個被劏梗係死忠「黃絲」!話說忽然「愛中國貨」嘅「香港眾志」早前喺fb發文宣稱喺海外搞到十萬個口罩,運費比平時多付三四倍,但聲稱會「自行承擔巨額運費,不公開募資」。到噚日在網上售賣口罩時,所謂的「成本價」,仍然是平日的兩倍。一眾「黃絲」有理無理立即網上搶購,不過有人驚覺戶口被多次扣錢,更達9次之多,但該網站一早指出每人限購一盒,多付「眾志」有權不作退款。咁即係㩒住人搶啫,果然騙徒嘅手法係層出不窮,唔知話過以後唔搵警察嘅「黃絲」會唔會報警呢!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!