星期四 , 4 月 9 2020
首頁 / 港聞 / 新年換新大計之乜都要新

新年換新大計之乜都要新

農曆新年,除舊迎新!又係一個貪新忘舊的好藉口,大家快趁住新年,諗吓有啲乜嘢可以換新啦,點仔就諗到三方面。

新歡
新春期間,被親戚「關心」一輪感情狀況後,可能真係要認真思考自己嘅感情現狀。尤其係拍拖多年嘅情侶,究竟係合久必婚還是合久必分?若然唔諗住婚,不如不拖不欠,好過一拖再拖,搵過第二個啦!

新look
放假唔好成日hea喺屋企,身體太過放鬆容易思想鬆懈,最弊係連身形都走樣。唔想走樣,可以點樣?最緊要控制飲食,唔好食太多!尤其女仔人家,一白遮三醜,一瘦似整容!唔減肥都唔好肥,瘦係買新衫扮靚靚嘅資本!

新單位
近月來香港時局轉差,連累樓市,唔少單位減價放售,但換個角度諗,如果想換層樓住,而家可能係入手嘅好時機哦!

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!