星期四 , 2 月 27 2020
首頁 / 港聞 / 梁家傑「跳船」出賣暴徒 網民倡「清算公民黨」

梁家傑「跳船」出賣暴徒 網民倡「清算公民黨」

人血饅頭食得差唔多,自然就要跳船啦!日前公民黨主席、資深大律師梁家傑接受傳媒訪問時,坦承無可能特赦所有暴徒,仲話「好多人」都覺得,如果暴徒被認出,做出咗「嚴重傷害他人嘅行為」,唔通又特赦咩,最多只能減刑喎。

呢番說話其實都係包庇緊啲暴徒,不過都算肯面對事實,但咁就辣着班一直堅持要「核爆都唔割」嘅泛暴派嘞。劉正就喺佢fb專頁「無神論者的巴別塔」度出post揶揄︰「好多『精明』嘅『飯民』政棍,根本早就準備好隨時跳船,出賣『抗爭者』。」有泛暴派網民亦留言話「贊成清算公民黨」,呢啲咪泛暴派成日嗌嘅「香港人,報仇」囉。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!