星期五 , 4 月 10 2020
首頁 / 港聞 / 説好的「黃色經濟圈」呢? 幫襯美心集團旗下一風堂林卓廷斷正

説好的「黃色經濟圈」呢? 幫襯美心集團旗下一風堂林卓廷斷正

口裡說不,身體卻很誠實!縱暴派近期大肆渲染「黃色經濟圈」,但就有「黃絲」影到民主黨立法會議員林卓廷,喺被標籤為「藍店」嘅美心集團旗下「一風堂」開餐喎。事件立即在網上發酵,一眾「玻璃心」的黃絲立即狠批林卓廷唔記得咗初心;話佢係「偽黃」、擺明飯民政棍嚟!

查實,網上好多人都彈「黃店」啲嘢難食,近排就好多「黃店」相繼執笠。身為高貴嘅議員,林卓廷當然識食好西啦!

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!