星期五 , 1 月 24 2020
首頁 / 點生活 / 已故「盲眼神婆」恐怖預測2020年 希望不要成真

已故「盲眼神婆」恐怖預測2020年 希望不要成真

保加利亞失明預言家萬加(Baba Vanga)雖早於1996年就已逝世,但其生前留下嘅預言仍受到世人關注,因準確度竟高達85%。佢曾預測過911事件、南亞大海嘯及伊斯蘭國IS崛起,對於2020年佢預測咗3件大事,包括海嘯與地震會襲擊亞洲並導致多人死亡、恐怖分子入侵歐洲發動生化襲擊以及英國脫歐後引發經濟大危機。
不過「盲眼神婆」亦有不少預測失敗嘅案例,例如預言2010到2014年將有核戰、2016年歐洲將不復存在,以及2019年俄羅斯總統普京將遭到暗殺、美國總統特朗普將失聰等等,而呢啲預言目前都未有應驗,所以大家都唔洗過分擔心。
無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com
使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

 

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!