2019年12月10日,星期二
首頁 / 點圖集 / 點漫畫 / 嫖妓斷到正一正 文傑一生愛放縱自由

嫖妓斷到正一正 文傑一生愛放縱自由

英國駐港總領事館前職員鄭文傑(Simon)在深圳嫖妓次斷到正一正,有片、有圖、有真相,任你點吟都吟唔甩!不過,睇番獲釋後一直「潛水」嘅Simon鄭日前發出聲明講到:「我一生都不會放棄爭取人權,和平,自由和民主…..」,其實都係啱㗎,佢當然支持追求「有人權去召妓,和平環境下揀女,自由進出雞竇」。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!