2019年12月7日,星期六
首頁 / 焦點 / 中大現內部分化 學生不滿無質素行為

中大現內部分化 學生不滿無質素行為

學生暴徒愈來愈肆無忌憚,不過就出現內部分化趨勢。近日,香港中文大學嘅社交群組就有唔少post喺度表達對「手足」無質素行為嘅不滿。有人抱怨,發現各種不文明行為,包括唔沖廁所、唔倒垃圾、亂佔用資源、無意義破壞學校設施。不過既然覺得破壞自己學校係唔啱嘅,點解仲要破壞大家嘅香港呢?
無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com
使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!