2019年12月14日,星期六
首頁 / 點播 / 短片 / 搞事分子藉口百出 圖阻全港市民返工

搞事分子藉口百出 圖阻全港市民返工

搞事分子為阻全港市民返工,簡直厚顏無恥,無所不用其極。有市民在港鐵鑽石山站指責搞事者堵塞交通,但遭無理反駁「人哋返唔返工關你咩事呀?」,更爆粗指罵,聲大夾惡。另一名阻返工女子就將腳放喺車門,令其遲遲未能關上,仲搵藉口扮嘢話:「咁樣會斬到我隻腳喎」、「我跌咗把傘呀」,演技之拙劣明眼人一睇就知。

無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com

使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

發佈留言

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!