2019年11月12日,星期二
首頁 / 點播 / 白車女助暴徒堵路 網民:亂港同黨可恥

白車女助暴徒堵路 網民:亂港同黨可恥

亂港同黨無處不在。近日網上流傳一條影片,一班暴徒在馬路上聚集,準備堵路,此時有部白色私家車經過,只見佢哋特登讓呢部車過咗先正式封路。一名女子從白車落來,直接掟啲建築材料俾暴徒,以便佢哋用來堵路,完全係有組織嘅同謀啦!網民留言道:「損人不利己」、「一黑一白車係幫兇」、「有組織的犯罪份子」、「支持警察嚴正執法」。
無懼打壓 繼續發聲 歡迎到 Apple/Google play store 下載 「點新聞」app 或直接進入點新聞網站瀏覽最新最準的新聞資訊:
www.dotdotnews.com
使用其他社交媒體訂閱點新聞
YouTube: youtube.com/c/dotdotnews點新聞
Telegram: t.me/dotdotnews
Instagram: instagram.com/dotdotnews

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!