2019年12月8日,星期日
首頁 / 點生活 / 產後狂生毛變男人婆 俄女每朝剃鬚遭老公嫌棄

產後狂生毛變男人婆 俄女每朝剃鬚遭老公嫌棄

俄羅斯伏爾加格勒( Volgograd )有位33歲媽媽,患有多毛症( hirsutism ),由個仔出世後變得越來越嚴重,面部不停生出鬍鬚,多年來都無法根治,除咗生活不便,仲令到佢同老公的關係出現危機。

後來事主報名當地一個醫療節目,該節目的醫療團隊為她安排長達一年的療程,包括激光治療、多囊性卵巢症( Polycystic Ovary Syndrome )療法及服用類固醇激素,並建議她減肥。她本人遵照醫生的指示,結果佢鬍鬚完全消失,仲瘦咗13公斤,效果非常之理想。婦科醫生表示,相信患者多年來過得唔容易,好高興佢以後唔駛再戴口罩咁話。

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!