星期五 , 4 月 10 2020
首頁 / 焦點 / 岑子傑自拍露肉呃like 向「同道中人」大派「福利」

岑子傑自拍露肉呃like 向「同道中人」大派「福利」

民陣召集人岑子傑近日各種出風頭,不僅頻頻搞遊行,更拉隊去警察總部玩「投訴」演「報警騷」。不過網名為「燕夕」嘅佢網上活動更加豐富,經常將自戀自拍照po喺IG。例如去年9月25日上載嘅一張浸泡泡浴相片,岑浸在浴缸中甜笑拋「媚眼」呃like,獲得37個讚好。毫不吝嗇向「同道中人」大派「福利」嘅岑仲發過自拍家居照,只見佢右手上扯背心至胸口,下身僅穿一條緊身內褲,更配字:「dreamysham知我要拍這樣的照片,有部分脂肪都害羞得躲起來。但當然總會有些不知廉恥、愛出風頭的肥肉。」而該張非一般相片獲得49個讚好,比起游蕙禎po嘅「床照」仲輸咗一大段。

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!