2019年12月7日,星期六
首頁 / 即時 / 點新聞現場直播 網民留言撐警斥示威者 

點新聞現場直播 網民留言撐警斥示威者 

點新聞直播示威現場,吸引大批網民點擊

特區政府暫緩修訂《逃犯條例》仍未能完全平息反對派不滿。學聯等團體策劃將抗議行動升級,今日(21日)早晨數百人包圍政府總部。金鐘一帶有數十人通宵留守,天光後在立法會示威區聚集的人增至數百人。點新聞網上直播示威最新動態,數百網民全程跟蹤,大批網民留言撐警並斥示威者罔顧大局無理取鬧。

Matrena Chan:原來呢班人,你哋真係百分百的賣港賊,你唔明發生咩事,又唔去問,又唔了解,就喺度不停不停不停的,我等你哋可惜。

Linda Cheung:希望警方強硬起來儘快清場!這是立法會,是政府重地。

Chun Liy:呢班垃圾最乞人憎,搞亂香港。

Peter Au:腦進水,又要威、又要戴头盔。可憐虫,俾人利用反自己国家都仲唔知。

Wah Oh:真係好多人支持修例,支持政府支持警察的,亦支持23立法,否則這這班無頼政棍日曰搞事,遲早將香港搞死。正經嘢唔做,日日反政府,真係神憎鬼厭。

QR Rong Wei:得寸進尺,氣焰囂張,真是可恨至極。

還有網民留言譏諷示威者:唔好戴口罩!除非又集体人流感!

網民如果有意聲討示威行為,可以點擊點新聞(https://www.facebook.com/DotDotNews)發表留言。

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!