2019年7月18日,星期四
首頁 / 焦點 / 向警劇透《復4》好威威? 河童被鬧小學雞

向警劇透《復4》好威威? 河童被鬧小學雞

「香港眾志」秘書長黃之鋒(河童),喺違法「佔中」九犯判刑嗰日話心情沉重,但結果係沉重到走咗去睇《復仇者聯盟4》。而佢噚日又沾沾自喜咁喺Fb發帖,話自己响昨日「遊行」期間向警員「劇透」喎!有網友插爆河童小學雞,話咁嘅質素都叫抗爭? 真係嘔心到極。

黃之鋒貼出與警員的對話,佢問警員「你睇咗復仇者聯盟未?」警察:「未啊」;佢就話「你知唔知%#^#^#^~」警察:「⋯⋯你劇透?」佢就答:「係」。結果不但冇「呃到Like」,反而遭到網友批評「原來真係he he ha ha 又一day…首先你又知人地在乎你乜X戲?同敵人談笑風生覺得好得意?等你帶領香港真係得啖笑…咁嘅質數(素)仲有班白痴去捐錢損錢損錢…」。

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!