2019年11月16日,星期六
首頁 / 時事 / 即時新聞 / 安心偷食|鄭秀文搬離愛巢 黃心穎稱好後悔

安心偷食|鄭秀文搬離愛巢 黃心穎稱好後悔

安仔偷食,鄭秀文搬離淺水灣愛巢

早年曾患抑鬱症的鄭秀文(Sammi),遭丈夫許志安背叛「偷食」,事件哄動全城。有朋友、粉絲關心Sammi的狀況,憂心她抑鬱症復發。據知Sammi已火速搬離與安仔的淺水灣愛巢,雖然有家人陪伴在側,但她開始自行封閉,拒絕見任何人。

以Sammi目前狀況,唱片公司也將她的工作暫時叫停,希望給予她足夠空間休息。

另外,無綫助理總經理(藝員管理及發展)樂易玲今日表示,昨有與主角之一黃心穎接觸,「昨晚同心穎傾咗好耐,佢好後悔好後悔,佢知道自己犯咗好大嘅錯,佢好對唔住受牽連嘅人,特別係父母及家人,對唔住公司,對唔住馬明同馬明嘅屋企人。」

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!