2019年5月24日,星期五
首頁 / 點生活 / 美男子重達700磅 仍越肥越食唔停口

美男子重達700磅 仍越肥越食唔停口

有句話講得其實幾有道理,唔肥唔食。美國喬治亞州一男子Casey King儘管體重已達707磅,仍然忍唔住對食物嘅強烈渴望,每日除咗狂吞垃圾食品,就係躺在床上打機睇電視,仲揚言「我將會食到死為止」。現時34歲嘅佢因為肥到四肢不靈活無法工作,辭職后失業在家,被母親趕出家門後只好搬到父親處。點知King爸嘅溺愛都唔係咩好事,仲繼續讓King食炸雞、薄餅同外賣,導致King體重更大幅上升,一發不可收拾。現在King每日睡醒就食嘢同打機來逃避現實,仲因為沒合適嘅衫著,就直接光著身子。其實King嘅肥胖亦可能係家族遺傳,佢一個表妹有650磅,另兩位表親也正考慮做手術減肥。

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!