2019年12月12日,星期四
首頁 / 點圖集 / 扮告急出沒注意

扮告急出沒注意

立法會九龍西補選進入最後直路,候選人之一李卓人(李呃人)同班反對派又嚟嗱喳招!近日空群而出、大打告急牌,什麼「一票不能少」云云,我哋立即為各位選民回顧威水史

2013、14年前後腳收咗黎智英150萬同美國國家民主基金會旗下組織近1300萬元「黑金」,收得人毒蘋果梗係要做翻啲嘢,話說佢14年違法「佔領」事前,就已經秘密為「佔中」搞手與「台獨」勢力牽線,推動「兩獨」合流。

貴為工黨、職工盟成員嘅呃人哥哥,亦好有大老細風範,2012年就以強積金對沖機制「剝削」其辦事處離職的職員,拒付遣散費。咦,乜你唔係口口聲聲話為工人謀權益咩?時間再向前少少,呃人哥哥2011年硬撐「假難民」外傭居港權,依家360度迴旋否認,可謂「反轉李呃人就係……」唔講啦,不過唔知今次呢位「宇宙唯一民主派」除咗扮告急之外, 又會點呃廣大九西選民呢?

九龍西補選其他候選人還有:1號伍廸希、2號曾麗文、4號馮檢基、5號陳凱欣。

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!