2019年8月23日,星期五
首頁 / 焦點 / 義工毀民記橫額斷正 小麗老千扮懵速割席

義工毀民記橫額斷正 小麗老千扮懵速割席

若要人不知,唔好太低B!日前民建聯好多張掛喺土瓜灣街頭嘅橫額,都俾人黐咗海報喺上面,一睇內容就知好大機會係反對派中人所為。果然,當「兇手」日前又再出動嘅時候,就俾警方當場斷正,而佢更加係有意出選立法會九龍西補選嘅小麗老千(劉小麗)個義工!「兇手」一早俾人踢爆裝備充足,唔似單獨行事,之但係小麗老千依然死撐自己「毫不知情」。有網民就認為,義工幫佢手抹黑對手俾人周到,小麗老千就即刻耍手擰頭扮無知,果然係老千!

民建聯九龍城區議員關浩洋日前喺 facebook踢爆,有個阿嬋夜媽媽幫民建聯啲橫額「敷Mask(面膜)」,黐咗啲海報上去,內容係不滿佢哋唔支持立法會引用特權法查港鐵沙中線工程問題,仲提到個阿嬋架買餸車放滿晒海報,啲海報仲要係全彩色、背後全幅貼紙,都幾重本吓,質疑對方係受人指使。關浩洋之後報警處理。

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!